Proeflezen Reinhilde

Home Wie ben ik Proeflezen Recensies Interviews Juridisch In de media Dankwoorden Agenda Contact

Boek met kopje

Proeflezen

Wat ik doe: Ik kijk je werk na op spelling en zinsbouw (is een automatisme), waarbij ik niet garandeer dat het na mijn redactie foutloos is. Ik let op het verloop van het verhaal op een objectieve manier. Ik stuur je na afloop een grondige analyse (komt NOOIT op internet). Ik maak reclame voor je boek op Facebook en op mijn website. Als je boek is uitgegeven, schrijf ik nog een recensie op mijn FB-pagina en op mijn website.

Wat ik vraag: Reclame voor mijn diensten. Daarbij een gesigneerde kopie van je boek en een vermelding in je boek. Eventueel nog een geschenkje. Geheel vrijblijvend en naar keuze van jezelf.

Wat je van mij krijgt: Levenslange trots en steun. En bijstand als het even wat minder loopt met je schrijfwerk.

Wat ik garandeer: Geheimhouding, ik zal je werk niet delen met anderen. En ik plaats pas een recensie wanneer het boek is uitgegeven (via web, uitgeverij, of eigen beheer).

Daarbij: Ik maak op regelmatige basis een post op mijn FB-pagina van auteurs van wie ik het werk beoordeeld heb. Indien je dit niet wenst, laat het mij dan even weten. Al het materiaal dat ik post op FB of later op mijn website (reclame boek, interviews, events) is met toestemming overgenomen van de betrokken auteurs, of heb ik zelf geschreven (recensie, taaltips, juridische tips).

Wat het kost: Alles is volledig gratis!!!!

Waarom doe ik dit: Ik geloof sterk in anderen mensen helpen.

Wanneer ik van u een proeflees-exemplaar ontvang streef ik ernaar om zo snel mogelijk feedback terug te sturen. Ik voeg er ook een recensie aan toe die ik ook op deze website post. Ik geef altijd een eerlijke mening geven over het boek. U ontvangt een mail met de directe link naar de recensie wanneer deze online wordt geplaatst.